​Kontakt os

Telefon: 56 49 24 04 

                 56492800

Gaffeltruck​

​Halle Lou-Møller v/Henrik Clausen er et velrenommeret firma, med 40 års erfaring inden for truckbranchen.

På vores værksted udfører vi alle former for reparationer, ligeledes har vi 2 servicevogne der kommer rundt på hele øen og kan håndtere stort set alle reparationer på jeres virksomhed.

Vi kan håndtere alle opgaver i forbindelse med gaffeltrucks, både hydraulik, motor og konstruktions -mæssige problemer. Ligeledes kan vi tilbyde reparation af personlifte og teleskoplæssere samt eftersyn af pallereoler og stiger.

Vi er medlem af GAFSAM, som er en sammenslutning af gaffeltruckforhandlere og reparatører, som har til formål, til stadighed, at højne og ensarte service & sikkerhedseftersyn på gaffeltruck m.v.

Alle montører i GAFSAM regi bliver løbende efteruddannet på kurser indenfor gaffeltruckservicering og sikkerhedsregler.

Alle montører indenfor GAFSAM gennemgår et kursus i afholdelse af lovpligtige hovedeftersyn på gaffeltruck, i henhold til arbejdstilsynets bestemmelser. Kurset afsluttes med såvel en teoretisk, som en praktisk prøve samt udstedelse af et personligt diplom.

​Søger du råd og vejledning til truckkøbet, står vi altid klar med svar på dine spørgsmål, og vi giver gerne en professionel vurdering af, hvilken type truck der passer bedst til dine behov.

Ligeledes har vi et godt og stærkt sammenarbejde med de førende leverandører af gaffeltruck, samt personlifte.​

Læs mere om vores forretning her på siden eller kom forbi til en uforpligtende snak.​

Halle Lou Møller / Autohjørnet v/ Henrik Clausen

Smallegade 7 / Avlsbrugervej 4, 3730 Nexø

Tlf.: (+45) 56 49 24 04 

Medlem af​